Papusa Mattel Barbie Dreamtopia Zana Zburatoare

Jucarii pentru copii

Papusa Mattel Barbie Dreamtopia Zana Zburatoare

142.41 Lei Comanda produsul

Categorie: Papusi

Papusa de papusi Barbie vine cu doua seturi de aripi care pot fi atasate la aripile fluturelor de pe spate - prindeti aripile, trageti arcul purpuriu de la talie de patru ori si apasati butonul fluture ascuns pe corset pentru a vedea aripi zboara in aer!
Cele doua seturi de aripi zburatoare au decoratiuni colorate de curcubeu, corpuri solide si o miscare fluturanta care imita fluturii!
Papusa de papusi Barbie  inspira povestiri pline de culoare, cu un aspect inspirat de Rainbow Cove: un corset roz cu un umar este decorat cu dungi si stele colorate, o fusta de curcubeu basm cu un curcubeu si imprimare cu nor si o tei roz adauga o atingere finala de basm .
Dimensiune: 5.5 x 11.5 x 32.5 cm.

Articole pentru Papusa Mattel Barbie Dreamtopia Zana Zburatoare

Jucarii de jucarii de la Noriel
Noriel este cel mai cunoscut brand in domeniul jucariilor.Pentru ca Noriel scoate pe piata cele mai noi jucarii pentru copii, jucarii apreciate din punct de vedere calitativ, atat de copii cat mai ales de parinti.

Toti parintii stiu ca, daca ... tot articolul »
Papusi pentru fetite cuminti
Printre cele mai iubite jucarii de catre fetite sunt papusile. Fetitele cresc in general inconjurate de papusi fel de fel. Acestea evolueaza de-a lungul anilor, unele pastrandu-si farmecul in timp, altele disparand mai devreme sau mai tarziu.

tot articolul »
noriel.ro%20
bestkids.ro%20/center>
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies